KidZoo: kinderopvang op de boerderij in Woudenberg

Kidzoo wit logo
Kidzoo Gerdine en Goos
Kidzoo eend

Kinderdagverblijf KIDZOO

Kinderen ontwikkelen zich het beste als ze zich ergens thuis voelen; als ze zich veilig voelen.

We bevinden ons op een boerderij, tussen de weilanden in Woudenberg. Een unieke plek voor de kinderen waar zij de natuur echt kunnen beleven. Onze twee horizontale groepen hebben een rustige uitstraling wat zorgt voor een fijne en huiselijke sfeer. Ontwikkelen en ontdekken binnen een fijne omgeving vinden wij erg belangrijk.

We bieden leuke en leerzame activiteiten aan binnen een vast dagritme. Zo werken wij aan de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen en aan de relaties onderling. We benaderen elk kind als individu met een eigen persoonlijkheid en eigen weg van ontwikkeling. Daarbij vinden we het belangrijk om goed en persoonlijk contact te onderhouden met ouders.

Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij kinderdagverblijf KidZoo.

Kidzoo Varken

Landelijk gelegen kinderdagverblijf met aandacht voor jouw kind

JE VINDT ONS NET BUITEN HET DORP, OP EEN RUSTIGE PLEK TUSSEN DE WEILANDEN.

Hier kunnen de kinderen het buitenleven beleven en ontdekken. We nemen graag even een kijkje op de boerderij bij de koeien, schapen, kippen, de trekker en op de hooizolder. Naast dat de kinderen fijn kunnen spelen op onze natuurlijk ingerichte speelplaats, kunnen ze ook mee helpen met het verzorgen van onze eigen konijnen, kippen en eenden. In het voorjaar en de zomer kunnen de kinderen heerlijk snoepen uit onze tuin vol aardbeien, appels en peren. Zo leren we kinderen tijdens het spelen veel over het groeien en bloeien van de natuur.

Kidzoo schaap
Onze ouder-app Bitcare

Via de ouder-app blijven we graag in contact met jou tijdens de opvang van jouw kind. We delen informatieve updates, foto’s en verhaaltjes. Zo blijf je goed op de hoogte hoe de dag verloopt.

Kidzoo geit
Onze openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur. 

Wij zijn 51 weken per jaar geopend, met uitzondering van Nationale Feestdagen. We zijn 1 week gesloten, dat is de week tussen Kerst en Oud & Nieuw.

Teamleden

Wat andere ouders zeggen:

Previous slide
Next slide

Nieuwtjes bij KidZoo!

actuele nieuwsberichten

Aanmelden voor de wachtlijst of wil je een keertje komen kijken?