KidZoo: kinderopvang op de boerderij in Woudenberg

Kidzoo wit logo
Kidzoo geit
Oudercommissie

Het doel van de oudercommissie is om de kwaliteit van onze opvang te behouden en te verbeteren in samenwerking met KidZoo. 

Tijdens vergaderingen worden diverse adviesonderwerpen behandeld en adviezen geformuleerd. Daarnaast onderhoudt de oudercommissie contact met ouders, KidZoo en de GGD.

Heb jij een vraag of opmerking voor de oudercommissie of wil je een adviespunt inbrengen? Stuur dan een mailtje naar:

OC 2023 scaled e1701349520196
Kidzoo eend

Roos Epke

Voorzitter

Moeder van Nathan (2) en Justin (0)

Hoi, ik ben Roos Epke en samen met Michael Kamp heb ik twee zonen, Nathan en Justin. In het dagelijks leven sta ik voor de klas op een middelbare school in Amersfoort als docent Nederlands. 

Door mijn deelname in de Oudercommissie van KidZoo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan deze fijne en mooie organisatie. Door KidZoo te voorzien van advies, maar ook mee te denken op het gebied van beleid, denk ik dat we samen de kwaliteit kunnen waarborgen of zelfs kunnen verhogen. Iets wat onze kinderen ten goede komt!

Marjolein Neimeijer

penningmeester

Moeder van Julia (4) en Boris (2)

Mijn naam is Marjolein Neimeijer, getrouwd met Michael en wij wonen in Maarsbergen. Julia & Boris zitten vanaf de opening bij KidZoo. Ik werk als kwaliteitscoördinator op een basisschool in Amersfoort.

Ik zit in de Oudercommissie omdat ik graag meedenk met de organisatie, zodat de opvang voor alle kinderen een fijne, gezellige & veilige plek is.

 

Chantal Raven

Secretaris

Moeder van Amy (3)

Mijn naam is Chantal Raven, mama van Amy. Zelf ben ik werkzaam geweest als gastouder en vind het fijn te zien dat de kinderen bij KidZoo een veilige, warme plek hebben om te groeien.

Ik kijk er dan ook erg naar uit om verder mee te gaan met de processen achter de schermen, betrokken te zijn bij ontwikkelingen en bij te dragen aan opvang waar kinderen, ouders en medewerkers zich gezien en gehoord voelen.

 

Masha Erjavec

Algemeen lid

Moeder van Thomas (1)

Hoi, ik ben Masha Erjavec en de mama van Thomas. 

Als je me zoekt ben ik vaak buiten; in de tuin bezig met de moestuin, in het bos wandelen met de hond of lekker aan het klimmen (het liefst in de bergen).

 

Met mijn betrokkenheid bij de Oudercommissie van KidZoo hoop ik veel te leren over het opgroeien en de ontwikkelingen van kinderen in de beginfase van hun leven. Wat komt er allemaal bij kijken en waar wordt allemaal over nagedacht. Het lijkt soms zo vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet! 

 

Ester GoverS

algemeen lid

Moeder van Xevano (2) en Xaviena (0)

Mijn naam is Ester Govers, getrouwd met Rhandy Govers en moeder van Xevano en Xaviena.

In het dagelijks leven houd ik mij 4 dagen in de week bezig als adviseur kleding en uitrusting bij Defensie.

Tijdens mijn inzet in de Oudercommissie mag u van mij verwachten; Gevraagd en ongevraagd advies, creativiteit, eerlijkheid en spontane acties. Ik sta graag voor een ander klaar. Mijn doel is dat onze kinderen opgroeien in een gezonde, groene, vertrouwde omgeving waar ze het naar de zin hebben en zich mogen ontwikkelen tot mooie mini mensjes!