KidZoo: kinderopvang op de boerderij in Woudenberg

Kidzoo wit logo
Kidzoo kind in zandbak

Maak kennis met
Goos, onze mascotte!

Kidzoo eend

Wij zijn KidZoo.

Een kinderdagverblijf aan de rand van Woudenberg,
tussen de weilanden.

Hier bieden we kinderen tussen de 0 en 4 jaar een veilig en vertrouwde omgeving, waar ze met plezier naartoe gaan. Leuke activiteiten, gezonde voeding en met liefde en aandacht voor natuur en elkaar.

Kidzoo konijn
Visie

Natuurbeleving, Gezonde Kinderopvang & het kind staat centraal

Kidzoo schaap
Meer informatie

Allerlei praktische informatie over onze opvang

Kidzoo geit
Oudercommissie

Onze oudercommissie stelt zich graag aan je voor

Kidzoo glijbaan

De natuur als uitgangspunt

Op de boerderij omringt door dieren en natuur

Dat wij hier zitten is niet voor niets. Bij ons zijn spelen, beleven en ontdekken in de natuur belangrijke uitgangspunten. Daarom zitten wij niet midden in het dorp, maar net aan de rand. Makkelijk te bereiken en tegelijkertijd midden in het groen. Hier kan je kindje de natuur niet alleen zien, maar ook ervaren. Vies worden is bij ons geen probleem! Wij zorgen voor buitenspeelpakken en laarzen voor de kinderen. Spelen en ontdekken in de natuur vinden kinderen namelijk niet alleen heel leuk, het is ook nog eens heel gezond.

Vaste gezichten voor een vertrouwd gevoel

Elke groep en dag heeft vaste medewerkers. Zo zorgen we voor zoveel mogelijk dezelfde gezichten. Niet alleen zodat je kind zich veilig en vertrouwd voelt, maar ook zodat wij de kinderen echt leren kennen. Dat maakt dat wij jouw kind de aandacht kunnen geven die het nodig heeft. Soms is dat vanaf schoot de dag beginnen en daarna zelf op verkenning. Andere keren is dat een knuffel en samen naar papa of mama zwaaien bij het raam.

 

Team KidZoo
Kidzoo kind speelt met zand

Gezonde en gevarieerde voeding voor je kind

Ook als je er niet bij bent, wil je dat je kind lekker en gezond eet

Daarom staat er bij ons elke dag een rijke variatie aan fruit en groente op tafel. Doordat we samenwerken met Fruitleverancier uit Leusden eten we mee met de seizoenen. Ook weten we hierdoor zeker dat de kinderen zoveel mogelijk duurzaam en puur eten. We eten gezellig met zijn allen aan tafel, want zien eten – doet eten. 

Wat andere ouders zeggen:

Corianne over KidZoo
"Wat een fijn veilig dagverblijf voor onze dochter. Dik tevreden met het lieve personeel, de goede zorg, en de schone locatie. Echt top. Onze dochter vind het er geweldig! Ook kijken we elke week even bij de schapen en koeien, heel erg leuk!"
Klik Hier
Kirstin over KidZoo
"Onze zoon vindt het geweldig op zijn 'koeienopvang' zoals hij het noemt. Ze spelen vaak buiten en hebben leuke activiteiten. Soms koken ze wat met de kinderen, of helpen de boer bij het voeren van de dieren. De communicatie is prettig, en tips worden gelijk opgepakt. Leuke medewerkers."
Klik Hier
Ilse over KidZoo
"We zien onze dochter met heel veel plezier naar KidZoo gaan en vrolijk thuis komen. De juffen zijn lief en geïnteresseerd en je ziet bij iedereen de passie voor de kids. Het voelt vertrouwd!"
Klik Hier
Daphne over KidZoo
"Wat is dit een leuke kinderopvang! Onze zoon heeft het super naar zijn zin! De juffen zijn lief en hij is gek op hun."
Klik Hier
Diana over KidZoo
"Lieve medewerkers, gezellig sfeer, in het algemeen super leuk!"
Klik Hier
Ouder over KidZoo
"Unieke locatie, klein en fijn! Heel prettig altijd dezelfde gezichten, wordt goed mee gedacht en heel flexibel. Onze kleine vriend is helemaal weg van alle dieren."
Klik Hier
Wietske over KidZoo
"KidZoo is een kleinschalig KDV waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en betrokken worden bij het leven op de boerderij. Onze kinderen gaan er met veel plezier naartoe!"
Klik Hier
Roos over KidZoo
"Onze zoon kijkt er elke keer weer naar uit om naar KidZoo te gaan. Er worden ontzettend leuke activiteiten georganiseerd en de kinderen komen met veel verschillende dingen in aanraking. Zodra het mooi weer is, gaan ze heel vaak naar buiten, iets wat onze zoon heerlijk vindt!"
Klik Hier
Nathaly over KidZoo
"KidZoo is een hele fijne plek om je kindje te brengen. De leidsters die er werken zijn super lief en er worden heel veel leuke en leerzame dingen voor en met de kinderen gedaan. Heerlijk dat de kids zo kunnen genieten van het buiten- en boerderij leven! Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en liefdevolle opvang waar je kindje kan genieten van het buitenleven, kies dan voor KidZoo! :)"
Klik Hier
Ouder over KidZoo
"Heel leuk kinderdagverblijf op een prachtige locatie. Er wordt goed geluisterd en gecommuniceerd en met liefde en aandacht voor de kindjes gezorgd."
Klik Hier
Esther over KidZoo
"Super tevreden over KidZoo. Kinderen spelen vaak buiten en er worden leuke activiteiten georganiseerd. Daarnaast is de communicatie met de leidsters prettig, er zijn korte lijntjes."
Klik Hier
Ouder over KidZoo
"Een hele fijne en persoonlijke plek voor de kleintjes. Iedereen is heel betrokken en lief. De mogelijkheid voor ze om veel naar buiten te gaan, buiten te slapen en op bezoek te gaan bij de dieren is fantastisch, ik kan me geen betere plek wensen om s'ochtends m'n kindje naar toe te brengen."
Klik Hier
Mirjam over KidZoo
"Wij zijn heel blij met KidZoo. Ezra geniet altijd enorm op de opvang. De kinderen, leidsters, alles dieren, hij vindt alles helemaal leuk. Dat als alles helemaal nat is bij het ophalen vinden we alleen maar fantastisch, omdat ze dan heerlijk konden stampen in de plassen. Jullie ondernemen de activiteiten met de kinderen die ik zelf niet snel doe of aan denk om te doen."
Klik Hier
Ouder over KidZoo
"Mooie, nieuwe en gezellig ingerichte locatie midden in de natuur. Veel mogelijkheden om lekker buiten te spelen en de dieren te zien. Betrokken leidsters die persoonlijke aandacht voor de kinderen hebben en leuke activiteiten met ze doen. Ons dochtertje heeft het er erg naar haar zin!"
Klik Hier
Laurie over KidZoo
"Top locatie met veel buiten activiteiten en zeer betrokken leidsters"
Klik Hier
Ouder over KidZoo
"Er is veel persoonlijke aandacht en dat zorgt er voor dat de kinderen graag naar KidZoo gaan, het buiten leven bij kidZoo spreekt onze kinderen ook enorm aan lekker buiten spelen en ontdekken ook als het regent, maar bij de boer en zijn dieren kijken is ook echt favoriet. De communicatie vanuit en naar KidZoo is goed geregeld en ze staan altijd open om met je mee te denken."
Klik Hier
Ilse over KidZoo
"Héle fijne persoonlijke en gemoedelijke opvang. Onze dochter is gek op haar juffen en de kindjes!"
Klik Hier
Ouder over KidZoo
"Onze dochter gaat altijd met veel plezier naar 'de boerderij'. Ze kan daar heerlijk spelen buiten en we vinden het fijn dat ze met dieren om zich heen kan opgroeien."
Klik Hier
Joyce over KidZoo
"Hele lieve pedagogisch medewerkers, ofwel ‘juffen’! Daarbij is het een fantastische plek, zowel binnen als buiten. Heerlijk voor de kinderen om op zo’n landelijke locatie te zijn, met dieren om zich heen."
Klik Hier
Chantal over KidZoo
"Een warme en veilige opvang waar rekening gehouden wordt met allergieën en bijzonderheden voor onze dochter - die op haar beurt geniet van alle creatieve activiteiten, het vele buiten spelen en de gezellige omgeving van de boerderij(dieren)"
Klik Hier
Ouder over KidZoo
"Ons zoontje geniet ervan om bij de diertjes te kijken. En het vele buiten zijn."
Klik Hier
Anne over KidZoo
"Super fijn en leuk kinderdagverblijf. Onze dochter gaat er altijd met plezier heen. Ze vindt het heerlijk om buiten te spelen en bij de dieren te kijken. Dat kan daar heel goed met alle ruimte en mogelijkheden die ze hebben."
Klik Hier
Marijke over KidZoo
"Vanaf dag één hebben wij een goed gevoel bij KidZoo en de medewerkers. Allemaal even leuk en zorgzaam voor de kindjes. Onze dochter is nog maar klein, maar komt met een glimlach en vele verhalen thuis"
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide
Kidzoo Varken
Tarieven

Wij bieden één soort contract aan:
51 weken pakket – hele dagen.

Ons uurtarief voor het jaar 2024 is vastgesteld op €10,00 per uur. Een dag opvang bedraagt 11 uur maal het uurtarief. Dit wordt omgerekend in een maandtarief.

Kidzoo paard
Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur.

U kunt uw kind brengen van 07.00 tot 09.00 uur.

U kunt uw kind ophalen van 16.30 tot 18.00 uur.

 

Wij zijn 51 weken per jaar geopend met uitzondering van Nationale Feestdagen. De week tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij gesloten.

Aanmelden voor de wachtlijst of wil je een keertje komen kijken?